Palvelut

Kotimaan liikenne

Kotimaassa tarjoamme kuljetuksia kappaletavaranostureilla varustetuilla täysperävaunuyhdistelmillä sekä lämpösäädellyillä puoliperävaunuyhdistelmillä. Nosturein varustetuilla autoilla kuljetamme rakennusteollisuuden ja maatalouden tuotteita.

Voimme tarjota useita lastauspäiviä viikossa Etelä-Suomesta Keski-Suomeen, Savoon ja Kainuuseen suuntautuviin kuljetuksiin. Lämpösäädeltyjä kuljetuksia suoritamme joka puolelle Suomea puoliperävaunu-kalustolla. Pakettiautoilla viemme lähetyksen tarvittaessa nopeasti minne tahansa.

Ulkomaan liikenne

Liikennöimme päivittäin Suomen ja Benelux-maiden välillä. Suomesta kuljetamme vientiteollisuuden tuotteita laidasta laitaan. Suomeen päin kuljetamme hedelmiä, vihanneksia, kukkia ja pikarahtia.

Kalustomme on sivuaukeavia umpikoriperävaunuja, joten kookkaiden kappaleiden lastaaminen kyytiin on mahdollista. Kalustossamme on käytössä gps-seurantalaitteet ja kuljettajamme ovat kokeneita, koulutettuja ja kielitaitoisia kuljetusalan ammattilaisia. Räätälöimme tarpeiden mukaisen kuljetuksen halutulla aikataululla.

Sopimusliikenne

Harjoitamme sopimusliikennettä kotimaisille rakennusteollisuuden ja rehuteollisuuden yrityksille.